Tennisvereniging Net in t Net Heeg

Via deze weg willen wij u op de hoogte brengen van onze plannen om de kantine van de
tennisvereniging op een veilige manier te openen. Hieronder vind u de maatregelen die wij
genomen hebben om ons aan de regels van het RIVM te houden. Deze maatregelen zijn
een aanvulling op alle andere maatregelen die al gelden op het park. Hierbij dient
opgemerkt te worden dat we een kleine vereniging zijn en er maximaal 24 personen
tegelijk op het park aanwezig zijn.

Als je volgens de gezondheidsrichtlijnen van het RIVM niet gezond bent dan mag je het
tennispark niet betreden.

Entree kantine:
– Bij de ingang van het Park staat er aangegeven wat de gezondheidsmaatregelen zijn
en waar men zich aan dient te houden.

Bij binnenkomst kantine:
– Er staat een tafel met ontsmettingsmiddel
– Er is 1 richtingsverkeer ingang via kleedkamer, uitgang via terrasdeuren
– De looprichtingen zijn aangegeven met pijlen op de vloer
– Er is 1 ingang
– Er is 1 uitgang
– Verblijf in de kantine is voorlopig niet toegestaan

Inrichting kantine:
– Bij de inrichting wordt de 1,5 meter afstand gehandhaafd.
– Mensen mogen met maximaal 2 mensen aan de bar een bestelling plaatsen
– Tussen de looppaden en de zitplekken is het eenvoudig om 1,5 meter afstand te
houden.
– Bij het verlaten van het Terras moet men zelf het gebruikte serviesgoed in een
vaatwasbak zetten die bij de uitgang staat
– De barmedewerker kan de vaatwasbak met zeep vullen en de afwas doen.

Inrichting terras:
– Buiten op de steigerhouten banken is het eenvoudig de 1,5 meter aan te houden.
Hetzelfde geldt voor het gebruik van de losse stoelen.
– Bij het verlaten van het terras moet men zelf het gebruikte serviesgoed in een
vaatwasbak zetten die bij het verlaten van het terras staat
– Lege flesjes worden in het beschikbare krat geplaatst
Bestelling bij de bar:
– Bij het plaatsen van een bestelling bij de bar mogen zich maximaal twee personen
aan de bar bevinden
– Na het opnemen van de bestelling wacht de kantine bezoeker op de bestelling
– Barmedewerker werkt met het principe: zet neer, stap weg, pak over
– Er kan alleen gepind worden
– Op de bar staat ontsmettingsmiddel
– De barmedewerker wast verplicht voor aanvang de handen en ontsmet deze een
aantal keer per dienst.
– De barmedewerker heeft de mogelijkheid om handschoenen te dragen
– Er is een instructie voor de barmedewerker en keukenmedewerker aanwezig om
‘coronaproof’ kantinedienst te draaien
– Bij het einde van de bardienst is er een schoonmaakchecklist aanwezig voor de
barmedewerker. Alle gebruikte oppervlaktes zullen worden ontsmet.