TAF zal ook deze zomer de tennislessen verzorgen bij Net Yn ‘t Net.

Samen met enkele gemotiveerde en gediplomeerde collega’s verzorgt TAF op dit moment voor 8 tennisverenigingen in Friesland de tennislessen. Daarnaast organiseert TAF tenniskampen en clinics en biedt ze daar waar nodig verenigingsondersteuning. Naast het verzorgen van recreatieve tennislessen, is TAF ook nauw betrokken bij de opleiding van jong regionaal en nationaal tennistalent.

De trainer voor de zomer van 2018 zal wederom Raoul Lockhorst zijn. Hij zal de junior- en seniorlessen verzorgen op maandagmiddag en maandagavond. Opgeven voor de tennislessen kan per heden digitaal via www.tennisacademiefriesland.nl .

Tennis is voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, ervaren of beginner, bij Tennis Academie Friesland ben je aan het juiste adres. Volg bij ons het hele jaar door tennislessen. Individueel of in groepsverband, recreatief of prestatief, jong of oud.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van TAF, kijk dan op de website of Facebook pagina. Natuurlijk kan je altijd Raoul een mail sturen of even bellen.

Raoul Lockhorst           raoul@tennisacademiefriesland.nl                     06-31001380

Met sportieve groet,

Team Tennis Academie Friesland