Beste mensen,

 Dit seizoen zullen Sonja Hilverda en Jantine Kiestra samen met mij de poulecompetitie organiseren. Heel fijn dat we de werkzaamheden zo wat kunnen verdelen! We zullen samen enkele wijzigingen doorvoeren op het bekende systeem.  We zijn benieuwd hoe dat bevalt, laat ons weten wat je ervan vindt!!We spelen ook dit jaar in de categorieën MIX en/of DUBBEL. Voor elke speler wordt een indeling gemaakt die past bij het (ingeschatte) spelniveau.

Als basis wordt aangehouden dat je, per categorie, 8 tot 10 keer 1 uur zult spelen op  donderdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur, verdeeld over ± 24 avonden.

Aanmeldformulier en speelschema’s  sturen we ook dit jaar nog via e-mail. Vul je actuele e-mail adres even in op het aanmeldingsformulier.

We doen ons best om aan wensen van de deelnemers tegemoet te komen maar de afspraak is dat je maximaal 5 verhinderdagen kunt aangeven.  Bij meer dan 5 verhinderdagen moet je zelf voor een vervanging zorgen.   Doordat er rekening wordt gehouden met verhinderdagen kan het voorkomen dat je per categorie meerdere keren op een avond wordt ingedeeld. Als je toch een keer ingedeeld bent op een tijdstip dat jou niet goed past, is de vervangingsregeling van toepassing.                                                                                               

Start van de poulecompetitie is dit jaar wat eerder gepland, op donderdag 14 april. In de zomervakantie willen we dit jaar een korte onderbreking invoeren. De slotavond wordt  donderdag 29 september met een uitloopmogelijkheid naar 6 oktober.

Op tijd inleveren van onderstaande aanmeldstrook (uiterlijk op 15 maart) maakt het mogelijk dat er een indeling op speelsterkte kan worden gemaakt die zoveel mogelijk naar ieders tevredenheid is.

 Het reglement voor de poulewedstrijden:

  • Invaller nodig? Dat kan door iemand uit je eigen poule te vragen. Wees daarbij sportief en vraag iemand met ± je eigen speelsterkte.
  • Wedstrijd inhalen? Dan wel buiten de reguliere donderdagavond of na overleg met de competitieleiding op de “vrije” uren in het spelschema.
  • Tenzij door de competitieleiding anders wordt besloten, zullen door regen vervallen wedstrijden door de spelers zelf moeten worden ingehaald en dus zelf worden geregeld.
  • Op het in de kantine aanwezige wedstrijd indeling alleen de wedstrijduitslagen invullen!
  • Wijzigingen in het wedstrijdschema worden alleen door de competitieleiding aangebracht!
  • Je speelt met zelf meegebrachte tennisballen van goede kwaliteit.
  • Niet gespeelde wedstrijd wordt “beloond” met 0 punten.
  • Daar waar dit reglement niet in voorziet beslist de competitieleiding.
  •  Formulier wordt via de mail toegestuurd.
  • Bij vragen: mail sturen naar info@tennisheeg.nl